Tesa Smooz zeeppomp

40323 tesa

€ 43,98 excl. BTW (21%)

In voorraad

Nieuw

1

Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

Reference: 40323

Met een hoogglans verchroomde afwerking en een houder gemaakt van gesatineerd glas, biedt de tesa® Smooz zeeppomp een mooi tijdloos ontwerp die een mooie aanvulling op je badkamer is. Hij bevat 200 ml en kan makkelijk bijgevuld worden. De dispenser wordt gemonteerd met een zelfklevende oplossing zonder boren of extra gereedschap. De lijm heeft 12 uur nodig om uit te harden. Oppervlakken raken niet beschadigd. De dispenser kan eenvoudig worden verwijderd en elders opnieuw worden gemonteerd met adapter BK20.

Productinfo
Gewicht534 g
Afmetingen 9 cm breedte x 9 cm hoogte x 24 cm lengte
Minimum bestelhoeveelheidPer 1
Pagina in catalogus53
EAN code 4042448448415

Gerelateerde producten

 • Reference: 40318

  De tesa® Smooz handdoekhaak heeft een mooi afgerond ontwerp dat bij elke badkamer past. De hoogglans afwerking is roestvrij en staat garant voor een lange levensduur. Ook is zijn hechting aan de muur verzekerd, en kan hij ook zwaardere voorwerpen zoals badjassen vasthouden. En dit wordt bereikt met een zelfklevende montage-oplossing zonder te boren, maar met een droogtijd van 12 uur. Het verwijderen van de badkamerhaak kan worden gedaan, zonder dat er lijmresten achterblijven, en het is eenvoudig om hem elders te plaatsen met adapter BK73.

  Per: 1

  Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

  € 11,32 excl. BTW

  In voorraad
 • Reference: 40324

  De tesa® Smooz zeephouder heeft een aantrekkelijk afgerond ontwerp dat wordt benadrukt door het gesatineerde glas van de schaal en wordt aangevuld door de glanzend verchroomde afwerking van de beugel. Beide zorgen voor een mooie blikvanger in je badkamer en ook een handige plek voor je zeep. Omdat de houder met lijm wordt bevestigd, is boren niet nodig. Muren en tegels blijven intact. Na 12 uur droogtijd bereikt de lijm zijn maximale prestatie. Het verwijderen van de zeephouder is eenvoudig en kan worden gedaan. Met adapter BK20 kan de houder moeiteloos elders worden teruggeplaatst.

  Per: 1

  Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

  € 29,97 excl. BTW

  In voorraad

3 Andere producten in dezelfde categorie: