Tesa Smooz zeeppomp

40323 tesa

€ 43,98 excl. BTW (21%)

Contacteer uw dealer

Nieuw

1

Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

Reference: 40323

Met een hoogglans verchroomde afwerking en een houder gemaakt van gesatineerd glas, biedt de tesa® Smooz zeeppomp een mooi tijdloos ontwerp die een mooie aanvulling op je badkamer is. Hij bevat 200 ml en kan makkelijk bijgevuld worden. De dispenser wordt gemonteerd met een zelfklevende oplossing zonder boren of extra gereedschap. De lijm heeft 12 uur nodig om uit te harden. Oppervlakken raken niet beschadigd. De dispenser kan eenvoudig worden verwijderd en elders opnieuw worden gemonteerd.

Productinfo
Gewicht534 g
Afmetingen 9 cm breedte x 9 cm hoogte x 24 cm lengte
Minimum bestelhoeveelheidPer 1
Pagina in catalogus53
EAN code 4042448448415

Gerelateerde producten

 • Reference: 40314

  De tesa® Smooz toiletrolhouder heeft een minimalistisch afgerond ontwerp dat zeker in het interieur van elke badkamer past. Met een hoogglans verchroomde afwerking is hij eenvoudig en mooi. Bovendien wordt hij bevestigd met een zelfklevende oplossing en daardoor wordt zowel het boren als schade aan het oppervlak vermeden. De lijm heeft 12 uur nodig om uit te harden. Wanneer het tijd is voor een verbouwing van de badkamer of een verhuizing, kan de toiletrolhouder gemakkelijk worden verwijderd zonder lijmresten en elders worden bevestigd.

  Per: 1

  Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

  € 22,54 excl. BTW

  In voorraad
 • Reference: 40318

  De tesa® Smooz handdoekhaak heeft een mooi afgerond ontwerp dat bij elke badkamer past. De hoogglans afwerking is roestvrij en staat garant voor een lange levensduur. Ook is zijn hechting aan de muur verzekerd, en kan hij ook zwaardere voorwerpen zoals badjassen vasthouden. En dit wordt bereikt met een zelfklevende montage-oplossing zonder te boren, maar met een droogtijd van 12 uur. Het verwijderen van de badkamerhaak kan worden gedaan, zonder dat er lijmresten achterblijven, en het is eenvoudig om hem elders te plaatsen.

  Per: 1

  Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

  € 11,32 excl. BTW

  In voorraad

4 Andere producten in dezelfde categorie:

Tesa Smooz toiletborstelset


Contacteer uw dealer Alternatieven beschikbaar

Tesa Smooz handdoekhaak


In voorraad

Tesa Smooz zeephouder


Contacteer uw dealer

Tesa Smooz Badkameraccessoires


Contacteer uw dealer