Er zijn 467 producten

Printpapier, kopieerpapier  

Uw printers moeten natuurlijk gevuld worden met printpapier en uw kopieerapparaten met kopieerpapier, maar heeft u ook voldoende presentatiepapier, fotopapier en gekleurd papier in stock voor bijzondere projecten? En memoblokkenschriften of notitieblokken om de briefings voor die projecten nauwkeurig te noteren? Vergeet terwijl u door ons aanbod papier snuistert ten slotte ook niet om uw etiketten en enveloppen tijdig aan te vullen!

Subcategorieën

 • Kopieerpapier
  Kopieerpapier kunt u nooit te veel hebben op kantoor. Maak hier uw keuze uit ons uitgebreid aanbod nieuw en gerecycleerd kopieerpapier voor uw kopieertoestel, laserprinter of inkjetprinter. Dit papier is ideaal om uw dagelijkse bedrijfsdocumenten te kopiëren of af te drukken.
 • Printpapier
  Of u nu print met een inktjet, kopieertoestel of laserprinter: op al het printpapier uit ons assortiment kunt u haarfijn afdrukken. We hebben een breed gamma aan merken, waaronder Clairefontaine. U heeft de keuze uit papier van A3-, A4- en A5-formaat en van 60 gr. tot 80 gr. en zelfs 90 gr.
 • Presentatiepapier
  Voor sommige documenten mag het dat tikkeltje meer zijn wat betreft het papier waarop u ze afdrukt. Daarom vindt u hier een uitgebreide selectie presentatiepapier speciaal voor rapporten, kleurengrafieken, …. De dikte, gladheid en witheid van het papier garanderen extra scherpe kleurencontrasten. Ons aanbod presentatiepapier is geschikt voor laserprinters, inkjetprinters of allebei.
 • Fotopapier
  Thuis of op kantoor de mooiste foto’s afdrukken doet u uiteraard op fotopapier van topkwaliteit. Ook flyers, presentaties en belangrijke brochures kunt u gerust zelf printen, als u maar het juiste fotopapier hebt dat onmiddellijk droogt en geschikt is voor uw printer. Geef vlekken en vegen geen kans en maak snel uw keuze uit ons uitgebreide gamma sneldrogend en extra zwaar papier voor foto’s die jarenlang mooi blijven.
 • Gekleurd papier
  Kanariegeel, koraalrood of liever feloranje? Onze collectie gekleurd papier biedt voor elk wat wils! Behalve een waaier aan kleuren bieden we u ook verschillende diktes gekleurd papier aan in verschillende afmetingen, inclusief A3 en A4. Ons gekleurd papier is geschikt voor kopieertoestellen, laser- en inkjetprinters. Maakt u graag een milieubewuste keuze? Let dan zeker op het ‘FSC certified’-label.
 • Speciaal papier
 • Papier voor specifiek gebruik
 • Diversen

Producten in deze categorie:

Filter
per pagina
  Toont 1 - 12 van de 467 items
   Toont 1 - 12 van de 467 items