Er zijn 23 producten

Agenda's online kopen  

Producten in deze categorie:

Filter
per pagina
  Toont 1 - 12 van de 23 items
   Toont 1 - 12 van de 23 items

   Agenda’s online kopen

   Agenda’s online kopen? Dat kan in de Calipage webshop. In een agenda kan u een overzicht houden over uw afspraken en deadlines. Agenda’s bestaan in verschillende kleuren en formaten. Er bestaan kantooragenda’s, schoolagenda’s, zakagenda’s, klasdagboeken,.... Agenda’s kunnen 12, 16 of zelfs 18 maanden tellen. Met een duidelijk gestructureerde agenda komt u nooit meer te laat!

   Agenda’s online bestellen, het aanbod:

   1. Agenda’s die u kan meenemen
   • Schoolagenda’s (of klasdagboeken) worden vooral door de schoolgaande jeugd en leerkrachten gebruikt. Deze agenda’s zijn heel handig voor het inplannen van huiswerk en toetsen.
   • Zakagenda’s zijn agenda’s in een klein formaat. Deze zijn het gemakkelijkst om overal mee naartoe nemen.
   • Bureauonderleggers zijn een soort agenda’s die u op uw bureau kan leggen. Tijdens het werk kan u dan gemakkelijk afspraken noteren en hoeft u niet te zoeken naar een post-it of u agenda tijdens een telefoongesprek.
   • Agenda’s met een spiraal om gemakkelijk te bladderen noemen we spiraal agenda’s.
   1. Agenda’s voor thuis
   • Mementokalenders zijn gekartonneerde planning- en wandkalenders. Deze bestaan zowel in het Nederlands als in het frans. Dit soort agenda’s kunt aan de muur op een zichtbare plaats hangen.
   • Memoblokken zijn een soort agenda in de vorm van een memoblok. Deze kleine gemakkelijke blaadjes kunt u op uw bureau bewaren of afscheuren en meenemen.
   • Scheurkalenders kent u vast. De druivelaar of Le sablier in het Frans is de bekendste scheurkalender. Elke dag trekt u een bladje af en vindt u een mopje terug op de achterkant.

   Agenda’s online kopen kan dus zowel voor thuis, als op het werk of onderweg. Het grote aanbod agenda’s vindt u terug op de Calipage webshop.

   Agenda’s online kopen, waarom:

   Waarom zou u nog een papieren agenda online kopen? Alles is tegenwoordig toch digitaal? Papieren agenda’s brengen heel wat voordelen met zich mee. Door fysiek iets op te schrijven gaat u het beter onthouden en komt u dus niet te laat op uw afspraken. Agenda’s op uw telefoon brengen digitale prikkels met zich mee. Hierdoor kan u afgeleid raken door andere apps. Een fysieke agenda is veel meer dan gewoon een agenda. Het kan een dagboek zijn met to-do lijstjes en een maaltijdplanner,… Deze mogelijkheden heeft u online niet. Een papieren agenda geeft u de vrijheid om creatief te zijn. Agenda’s online bestellen is dus zeker een goed idee!