Er zijn 801 producten

Inktcartridge online kopen  

Producten in deze categorie:

Filter
per pagina
  Toont 1 - 12 van de 801 items
   Toont 1 - 12 van de 801 items

   Aanschuiven in de winkel om inkt en toner te kopen? Nee dat doet u online via onze webshop.

   Inkt en toner online kopen, het aanbod:

   Inkt en toner weeral op? Bij Calipage kunt u een uitgebreid aanbod aan inkt en toner online kopen. Zoek via de zoekbalk het juiste merk, cartridge nummer, printersoort of printertype. Vind de juiste inkt en toner voor uw printer. Het is van groot belang de juiste cartridges te gebruiken voor uw printer. U kunt ook duurzame en zuinige alternatieven inkt en toner online bestellen uit onze webshop. Bestel nu kwalitatieve inkt en toner op de webshop van Calipage. Naast de inkt en toner kunt u drum, faxrollen, fuser, tape/lint en transfer terug vinden op de webshop.

   Inkt en toner online bestellen, bestel de juiste voor uw printer:

   Met de handige zoekfunctie bovenaan vindt u in een handomdraai de juiste inkt en toner voor uw printer. Zoek in supplies op cartridge nummer, printer of merk of gebruik de filters in de linker kolom. U kan ook zoeken op printersoort of -type.  U kunt het merk terug vinden op uw printer zelf, bij de instellingen of op de verpakking. Bij elk product wordt er duidelijk vermeldt voor welke printers de inkt en/of toner geschikt is. Inkt en toner online bestellen gaat dus gemakkelijk via de handige zoekfunctie bovenaan.

   Inkt en toner online kopen, wat is het verschil?

   • Inkt online kopen voor een inkjetprinter.
   • Toner online kopen voor een laserprinter.

   Het verschil tussen inkt en toner zit hem in de vorm van de inkt. In een toner cartridge zit een kleurenpoeder en in een inkt cartridge zit vloeibare inkt. Toners worden gebruikt bij laserprinter, terwijl inkt vaak gebruikt wordt voor inkjetprinters. Toners gaan meestal langer mee dan inkt, maar zijn daardoor wel duurder dan inkt cartridge. U kan dus niet opeens inkt cartridges kopen voor uw laserprinter.

   Inkt en toner online bestellen, de voordelen:

   Moet u dringend een belangrijk bedrijfsdocument afdrukken maar is uw inkt op en zijn alle winkels al dicht? Geen paniek. Inkt en toner kunt u 24/7 bestellen op onze Calipage webshop. U kunt gewoon vanop kantoor of vanuit uw luie zetel op een gemakkelijke en snelle manier uw bestelling plaatsen. De levering gebeurt binnen de 24 uur! Uw Calipage verdeler komt trouwens graag bij u op kantoor langs voor rechtstreekse bestellingen. Uiteraard op maat van uw kantoor én uw budget. Voor uw winkelcomfort kunt u alle kantoorartikelen ook online bestellen en via telefoon of e-mail.

   Inkt en toner kopen?

   1. Inkt en toner online kopen, het aanbod
   2. Inkt en toner online bestellen, bestel de juiste voor uw printer
   3. Inkt en toner online kopen, wat is het verschil
   4. Inkt en toner online bestellen, de voordelen