Er zijn 347 producten

Ringmappen online kopen  

Producten in deze categorie:

Filter
per pagina
  Toont 1 - 12 van de 347 items
   Toont 1 - 12 van de 347 items

   Ringmappen online kopen

   Een efficiënte werking begint bij een opgeruimd bureau. Ringmappen kunnen u helpen uw documenten te klasseren en archiveren. Ringmappen beschermen uw documenten tijdens een verplaatsing naar school, thuis of onderweg. Koop uw ringmappen online bij Calipage en geniet van een netjes kantoor.

   Ringmappen online bestellen, het aanbod:

   • Ringmappen uit karton, kies voor een ecologisch alternatief met 100% recycleerbaar karton of ga voor glanskarton voor een glanzend effect.
   • Ringmappen uit kunststof, kies voor een soepel ontwerp. Ringmappen uit kunststof kan u gemakkelijk afwassen.
   • Personaliseerbare mappen, kies voor een persoonlijk alternatief. Met een personaliseerbare map laat u uw ringmap er snel verzorgd uitzien. Geef een persoonlijke toets aan uw ringmap aan de hand van transparante insteektassen op de voor- en of achterzijde.
   • Ringmappen online kopen kan dus in verschillende vormen en formaten.

   Ringmappen online kopen, de voordelen:

   Ringmappen online kopen brengt heel wat voordelen met zich mee. Ringmap kapot? Geen paniek. Een nieuwe ringmap online kopen kan snel en gemakkelijk in onze Calipage webshop. Ringmappen helpen u bij het beschermen en archiveren van uw documenten. Raak nooit meer een belangrijk document kwijt. Personaliseer uw ringmappen en vindt snel de juiste ringmap terug.

   Ringmappen online bestellen, de doelgroep:

   1. U bent particulier
   • Ringmappen voor de eindklant vindt u terug in de Calipage webshop. Kies bovenaan rechts voor ‘naar webshop voor particulieren’. Door op deze knop te klikken komt u terecht op de webshop voor de gewone eindklant.
   • Ringmappen online kopen kan u dus gemakkelijk als reguliere eindklant.
   • Ringmappen online bestellen kan u als eindklant op de Calipage webshop na het selecteren van een dealer en het aanmaken van een account.
   1. U bent een zakelijke klant
   • Ringmappen kan u als zakelijke klant gemakkelijk bestellen op de Calipage webshop. Kies bovenaan rechts voor ‘naar webshop voor bedrijven’. U zal nu de prijzen zonder btw kunnen bekijken.
   • Ringmappen online kopen kan u dus zeer gemakkelijk als bedrijf.
   • Ringmappen online bestellen kan u als bedrijf op de Calipage webshop na het selecteren van een dealer en het aanmaken van een account.

   Ringmappen online kopen?

   1. Ringmappen online bestellen, het aanbod
   2. Ringmappen online kopen, de voordelen
   3. Ringmappen online bestellen, de doelgroep