Er zijn 1220 producten

Kantoormachines  

Subcategorieën

 • Papierversnipperaar online bestellen

  Papierversnipperaar online bestellen

  Papierversnipperaar online bestellen? Dat kan in onze Calipage webshop. Een papiervernietiger online kopen is de beste manier om veilig van uw oude documenten af te raken. Een papierversnipperaar wordt ook wel papiervernietiger of shredder genoemd. Een shredder vernietigt het papier door het in dunne reepjes te snijden.

  Papierversnipperaar online kopen, de voordelen

  Papiervernietiger online bestellen heeft zo zijn voordelen.

  1. Papierversnipperaar online bestellen: het is veilig. Een papierversnipperaar snijdt het papier in hele kleine reepjes waardoor de tekst niet meer leesbaar is. Het is vrijwel onmogelijk om versnipperd papier te herstellen. Zeker wanneer de opvangbak een mix van verschillende documenten bevat.
  2. Papiervernietiger online kopen: het vermindert papierafval. Door het versnipperen van papier verkleint het volume en dus ook uw afvalkosten voor papier.
  3. Papierversnipperaar online kopen: meer dan enkel papier. Papiervernietigers versnipperen niet alleen papier, maar ook nietjes, paperclips, bankkaarten of cd’s,… Het geeft vast een veel veiliger gevoel om een oude bankaart te versnipperen in plaats van gewoon weg te gooien.
  4. Papiervernietiger online kopen: het is gemakkelijk. Een shredder is heel gemakkelijk om te bedienen. Het heeft een beperkt aantal knoppen met de mogelijkheid om papier terug te laten draaien wanneer hij vast loopt.
  5. Shredder online bestellen: voor iedereen. Een papierversnipperaar bestaat zowel voor 1 persoon als voor een volledig kantoor. Er bestaan verschillende soorten papiervernietigers met grotere of net kleinere opvangbak.

  Papierversnipperaar online bestellen, het aanbod

  Er bestaan verschillende soorten papierversnipperaars. Vooraleer u een papiervernietiger aankoopt, kunt u best even nagaan met hoeveel personen en hoe vaak u deze wilt gaan gebruiken. 

  Papierversnipperaar online kopen, aantal gebruikers

  • Papierversnipperaar voor 1-3 gebruikers, zijn geschikt voor privé gebruik of een klein kantoor.
  • Shredders voor 5-10 gebruikers, vernietigen gemiddeld 10-15 vellen tegelijkertijd.
  • Papiervernietigers tot 20 gebruiker, zijn geschikt voor een gemiddeld kantoor.
  • Shredders voor meer dan 20 gebruikers hebben de grootste capaciteit, opvangbak en vaak nog extra mogelijkheden zoals het vernietigen van nietjes, paperclips en kredietkaarten.

  Papierversnipperaar online bestellen, enkele tips

  Let goed op het veiligheidsniveau en de DIN-norm bij het aankopen van een papiervernietiger. Shredders met een micro-cut zijn het veiligst. De strip-cut maakt stroken en heeft daarmee het laagste veiligheidsniveau.

  Papierversnipperaar online bestellen?

  1. Papierversnipperaar online kopen, de voordelen
  2. Papierversnipperaar online bestellen, het aanbod
  3. Papierversnipperaar online kopen, aantal gebruikers
  4. Papierversnipperaar online bestellen, enkele tips
 • Snijmachines
  Er gaat niets boven een goede snijmachine om snel en makkelijk papier te versnijden. Of u nu een rolsnijmachine of snijmachine met hefboom koopt, bij ons is een soepele snijbeweging altijd gegarandeerd. Nood aan nieuwe snijkoppen, snijmatten, aandruklatten, mesbeschermers of andere extra’s voor uw snijmachine? Snuister door ons toebehoren voor snijmachines en vind snel wat u zoekt!
 • Inbind- en lamineermachines
  Documenten die u lang vocht-, vlek- en kreukvrij wil houden, lamineert u het best met een lamineermachine. Documenten die u samen wilt houden, bindt u dan weer samen met een inbindmachine. Dat kan zowel met metalen bindruggen als met plastic bindruggen. Bij ons heeft u een ruime keuze aan inbind- en lamineermachines van onder andere Fellowes.
 • Labelwriters
  Uw kantoorartikelen labelen doet u in een handomdraai met een labelmaker. Bij ons heeft u een ruime keuze aan beletteringsystemen, van een handmatige lettertang tot een etikettenmachine. Ook labelwriters van uw favoriete merk vindt u ongetwijfeld bij ons. Denk aan Dymo, Brother, Epson...
 • Rekenmachine online kopen

  Rekenmachine online kopen

  Een rekenmachine online kopen kan via de Calipage webshop. Heeft u soms moeite met hoofdrekenen? In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod rekenmachines. Van zakrekenmachines tot grafische of financiële rekenmachines.

  Rekenmachines online bestellen, voor wie?

  • Rekenmachines voor studenten mochten zeker niet ontbreken. Zowel voor wiskundige hogere richtingen als een eenvoudig goedkope calculator vindt u als gewone klant bij ons terug.
  • Calculators voor professionals maken het aanbod af. Ook op kantoor kan een betrouwbare rekenmachine niet ontbreken. Rekenmachines kan u als b2b klant bestellen op de Calipage webshop.
  • Rekenmachines online kopen kan u dus zowel als b2c als B2b klant via de Calipage webshop.

  Rekenmachine online kopen, zakrekenmachines

  Zakrekenmachines zijn compact en makkelijk mee te nemen. Deze rekenmachines zijn eenvoudig te bedienen en hebben vaak grote duidelijke knoppen. Daarnaast zijn zakrekenmachines licht van gewicht. Er bestaan zakrekenmachines met of zonder beschermklep. Deze beschermt de rekenmachine tegen vuil en stof bij de vele verplaatsingen.

  Calculator online kopen, bureaurekenmachines

  Bureaurekenmachines worden hoofdzakelijk op één vaste plaats gebruikt. Deze zijn vaak iets groter dan een zakrekenmachine. Er bestaan bureaurekenmachines met of zonder telrol. Een rekenmachine met telrol kan direct uw berekeningen uitprinten.

  Rekenmachine online bestellen, financiële rekenmachines

  Financiële rekenmachines zijn ideaal voor managers, statistici of financiële professionals. Rekenmachines zoals deze worden vaak gebruikt door studenten vastgoed of accountancy. Financiële rekenmachines zijn ideaal voor het bedrijfsleven.

  Calculator online bestellen, grafische rekenmachines

  Grafische rekenmachines zijn geschikt voor oplossen van vergelijkingen, ontbinden en uitwerken van uitdrukkingen met variabelen, vinden van kwadraten, afgeleide functies,… Deze rekenmachine voldoet aan de eisen van wiskunde- en natuurwetenschappen in het voortgezet/secundair onderwijs en op de universiteit.

  Rekenmachine online kopen, wetenschappelijke rekenmachines

  Wetenschappelijke rekenmachines kunnen gebruikt worden voor wetenschappelijke berekeningen zoals machten en wortels. Deze rekenmachine heeft minder functionaliteiten dan de grafische rekenmachine. Met een wetenschappelijke rekenmachine kan u geen grafieken plotten.

  Rekenmachine online bestellen, enkele tips

  Een rekenmachine online kopen doet u het best na het beantwoorden van de volgende vragen. Wat is het doel? Waarvoor wilt u de rekenmachine gebruiken? Wat moet de rekenmachine zeker kunnen? Welke functies zijn belangrijk? Moet de rekenmachine oplaadbaar zijn? Moet de rekenmachine een licht en klein design hebben of maakt dit niet uit?

  Rekenmachine online kopen

  • Rekenmachines online bestellen, voor wie?
  • Rekenmachine online kopen, zakrekenmachines
  • Calculator online kopen, bureaurekenmachines
  • Rekenmachine online bestellen, financiële rekenmachines
  • Calculator online bestellen, grafische rekenmachines
  • Rekenmachine online kopen, wetenschappelijke rekenmachines
  • Rekenmachines online bestellen, enkele tips
 • Telefonie

Producten in deze categorie:

Filter
per pagina
  Toont 1 - 12 van de 1220 items
  • HSM shredstar S5 papiervernietiger, 6 mm

   HSM shredstar S5 papiervernietiger, 6 mm

   Ref 1041121 HSM

   De goedkope toegang tot databeveiliging. Deze stroken-papiervernietiger is het optimale apparaat voor privé gebruik.

   Specificaties:
   Gebruik: privé / klein kantoor
   Invoerbreedte: 220 mm
   Capaciteit: 5 pagina's
   Type cut: stroken
   Snit: 6 mm
   Ft 31 x 35 x 21 cm
   Veiligheidsniveau: P-2
   Capaciteit uitneembare opvangbak: 12 l
   Kleur: wit/zilverkleurig

   De volledige lijst met specificaties kunt u raadplegen via Downloads. Klik hiervoor op de productfiche in de gewenste taal.

   *Incl. Recupel ICT-kantoorapp <=50 cm 1 x 0,124

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 30,88* (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Dymo D1 tape 12 mm, zwart op wit

   Dymo D1 tape 12 mm, zwart op wit

   Ref 4501300 Dymo

   Ft 12 mm x 7 m, zwart op wit
   Linten voor Labelpoint 150, Labelpoint 250, Labelpoint 350, Labelmanager 150, Labelmanager 160P, Labelmanager 350, Labelmanager 450, Labelmanager II, Labelwriter Duo. 1000, 1000 Plus, 2000, 3500, 4500, 5500, Pocket, Labelmanager 100, Labelmanager 100+, Labelmanager 160P, Labelmanager 200, Labelmanager 210D, Labelmanager 300, Labelmanager 500TS, Labelpoint 100, Labelpoint 200, Labelpoint 300 en Labelmanager PC.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 12,83 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Dymo LetraTAG tape 12 mm, plastic wit

   Dymo LetraTAG tape 12 mm, plastic wit

   Ref 91201B Dymo

   Tape plastic wit
   Ft 12 mm x 4 m.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 6,44 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Dymo etiketten LabelWriter ft 89 x 36 mm,...

   Dymo etiketten LabelWriter ft 89 x 36 mm, wit, 2 x 260 etiketten

   Ref 99012 Dymo

   Brede adresetiketten, ft 89 x 36 mm, 2 rollen van 260 etiketten, wit
   LW labels maken gebruik van een direct thermisch drukproces, dus er is geen noodzaak voor rommelige, dure inkt of toner cartridges. Verpakt in rollen, dus je kan één of honderden etiketten met gemak afdrukken. Kleur: zwart op wit.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 20,92 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Brother TZe tape voor P-Touch 12 mm, zwart...

   Brother TZe tape voor P-Touch 12 mm, zwart op wit

   Ref TZE231 Brother

   12 mm, zwart/wit
   Reeks TZE gelamineerd. Voor PT-18R, PT-H101, PT-210, PT-220, PT-300, PT-310, PT-340(C), PT-350, PT-540(C), PT-550, PT-700, PT-1750, PT-1800(E), PT-1830VP, PT-1850/1850VP, PT-1950VP, PT-2030, PT-2400(E), PT-2420PC, PT-2450/2450DC, PT-2460, PT-2480, PT-2700, PT-3600, PT-9200PC, PT-9200DX, PT-9400, PT-9500PC, PT-9600. Linten tot 24 mm voor PT-350, PT-540(C), PT-550, PT-1000, PT-2400(E), PT-2420PC, PT-2450/2450DC, PT-2460, PT-2480, PT-3600, PT-9200PC, PT-9200DX, PT-9400, PT-9500PC, PT-9600. Linten tot 36 mm voor PT-550, PT-3600, PT-9200PC, PT-9200DX, PT-9400, PT-9500PC, PT-9600, PT-H75.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 11,19 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Texas wetenschappelijke rekenmachine...

   Texas wetenschappelijke rekenmachine TI-30XB Multiview, werkt op batterijen

   Ref W30XBM Texas Instruments

   TI-30XB Multiview, werkt op batterijen (1 x CR2032, meegeleverd)
   4-regelige MultiView display. Elementaire wetenschappelijke en goniometrische functies én hyperboolfuncties. 2 variabelen statistiek: Enter/delete/insert/edit individuele statistische data. "Equation Recall" uitgevoerde berekeningen of data weer oproepen, enz. Bewerkingen met breuken in breukvorm of in decimale notatie in beeld te brengen. Data editor voor de invoer van lijsten met data. List function maakt het mogelijk functies op datalijsten toe te passen. Wortels in beeld, werk met vereenvoudigde wortels en rationaliseer de noemer. Exponenten met superscript notatie.

   *Incl. Recupel ICT-kantoorapp <=50 cm 1 x 0,124 / Bebat bijdrage 1 x 0,053

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 15,69* (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Pergamy lamineerhoes ft A4, 200 micron (2...

   Pergamy lamineerhoes ft A4, 200 micron (2 x 100 micron), pak van 100 stuks

   Ref 900137 Pergamy

   Ft A4, 216 x 303 mm, 200 micron (2 x 100 micron)
   Met deze transparante lamineerhoezen kunt u uw documenten, foto's of tekeningen luchtdicht en waterbestendig bewaren. Ze zijn scheurbestendig en beschermen hun inhoud tegen vocht, vuil en stof. Geschikt voor alle machines die warm lamineren. Beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes. Pak van 100 stuks.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 10,50 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Dymo LetraTAG tape 12 mm, papier wit

   Dymo LetraTAG tape 12 mm, papier wit

   Ref 91200 Dymo

   Tape papier wit
   Ft 12 mm x 4 m.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 5,25 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Pergamy lamineerhoes ft A4, 250 micron (2...

   Pergamy lamineerhoes ft A4, 250 micron (2 x 125 micron), pak van 100 stuks

   Ref 900138 Pergamy

   Ft A4, 216 x 303 mm, 250 micron (2 x 125 micron)
   Met deze transparante lamineerhoezen kunt u uw documenten, foto's of tekeningen luchtdicht en waterbestendig bewaren. Ze zijn scheurbestendig en beschermen hun inhoud tegen vocht, vuil en stof. Geschikt voor alle machines die warm lamineren. Beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes. Pak van 100 stuks.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 12,10 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Fellowes lamineerhoes Enhance80 ft A4, 160...

   Fellowes lamineerhoes Enhance80 ft A4, 160 micron (2 x 80 micron), pak van 100 stuks

   Ref 5306114 Fellowes

   Voor ft A4. 160 micron (2 x 80 micron). Voor gebruik in lamineermachines van elk merk. Ideaal voor notities, foto's, instructiematerialen en veelvuldig gebruikte documenten. Glanzende afwerking. Pak van 100 stuks.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 10,67 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Dymo etiketten LabelWriter ft 89 x 28 mm,...

   Dymo etiketten LabelWriter ft 89 x 28 mm, wit, 260 etiketten

   Ref 99010 Dymo

   Adresetiketten, ft 89 x 28 mm, 2 rollen van 130 etiketten, wit
   LW labels maken gebruik van een direct thermisch drukproces, dus er is geen noodzaak voor rommelige, dure inkt of toner cartridges. Verpakt in rollen, dus je kan één of honderden etiketten met gemak afdrukken. Kleur: zwart op wit.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 10,49 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
  • Dymo etiketten LabelWriter ft 57 x 32 mm,...

   Dymo etiketten LabelWriter ft 57 x 32 mm, verwijderbaar, wit, 1000 etiketten

   Ref 11354 Dymo

   Multifunctioneel etiket, ft 57 x 32 mm, wit papier, voor EL60, LW400, LW450 Turbo, LW400, 1 x 1.000 etiketten per verpakking
   LW labels maken gebruik van een direct thermisch drukproces, dus er is geen noodzaak voor rommelige, dure inkt of toner cartridges. Verpakt in rollen, dus je kan één of honderden etiketten met gemak afdrukken. Kleur: zwart op wit.

   Per: 1

   Dit product wordt niet per stuk verkocht, gelieve per 1 stuks te bestellen

   € 21,24 (excl. BTW)

   Min. afname 1


   In voorraad
   Toont 1 - 12 van de 1220 items
   Papierversnipperaars, lamineerapparaten, labelmakers... Het zijn allemaal kantoormachines die uw werk aangenamer maken. In ons aanbod heeft u de keuze uit verschillende merken zoals Dymo en Brother. Ook rekenmachines en snijmachines vindt u bij ons!