Garantiecharter voor een efficiënt kantoor.

24h

Grote keuze, snel geleverd

Bij Calipage vindt u meer dan 18.000 kantoorartikelen die u zowel online als in een gedrukte catalogus terug vindt en kan bestellen. Neem contact op met uw Calipage verdeler voor een gratis exemplaar van de catalogus en voor uw login op de webshop.


Scherpe prijzen

Scherpe prijzen

Naast A-merken biedt uw Calipage verdeler u een eigen huismerk Calipage waarbij u kiest voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast is er ook een goedkoper 5 Star gamma. Zo adviseert uw Calipage verdeler u steeds het product die het best past bij uw kantoor en uw budget.


24h

Service

Uw Calipage verdeler levert u een uitstekende service voor en na verkoop. Hij is uw aanspreekpunt bij de keuze van uw product en na uw aankoop voor professioneel advies of vragen.  

Professioneel advies

Uw Calipage verdeler is een specialist in kantoorbenodigdheden en begeleidt u bij het kiezen van het juiste product voor uw kantoor.


24h

Maatschappelijk Verantwoord Kantoor

Het kantoor van vandaag evolueert snel. Heeft uw bedrijf oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? Uw Calipage verdeler helpt u graag bij het realiseren van een kantoor met meerwaarde. Economisch efficiënt en toch ecobewust. Ergonomisch verantwoord en motiverend voor uw medewerkers en uzelf.